WELCOME TO BLOG MAK BAPAK KAU HIJAU :)

Saturday, 30 September 2017

Wajib Tak Tuntut Hadiah Giveaway ?

hai semua. okay dah lama sebenarnya nak tulis pasal ni. harap korang boleh bagi pendapat. aku ada join satu GIVEAWAY rasanya bulan 5 haritu or 6 aku tak pasti. GIVEAWAY tu cakap dia akan pilih random blogger seramai 10 orang rasanya untuk menang RM 50 each person.
okay duit kan sapa taknak join. then aku join. alhadulilah menang guys, syukur. dia pun suruh email lah details semua kan then i did that. dia cakap dia akan bank in dalam masa 2 minggu. okay aku tak kisah pun pasal tuu. aku sabar jela tunggu.
then lepas 2 minggu aku pelik lah duit tak masuk lagi, aku email lah tanya dia. dia cakap tengah tunggu pemenang lain dulu sebab ada lagi yang belum bagi details. then dia cakap ada yg dia dah bayar, okay fine. aku cakap takpa just nak confirm je. last2 diam macam tu jaa weyhh. hahahaha
aku taktau lah orang yg lain tu dapat ke tak. aku email pun dia dah tak reply dah. tapi blog update jer. rasanya dia cuma buat GIVEAWAY sebab nak GAIN FOLLWERS kot kan?
btw geram lah jugak. dia tu boleh kata BLOGGER FEMES jugak laa sebab followers dia ramai. ramai sebab banyak buat GIVEAWAY then menipu i dont know laa kan?

so untuk pemilik blog, i wish you baca

'lain kali jangan laa menipu kalau nak buat GIVEAWAY tuu. suruh follow macam-macam syarat last-last habuk pun takdakk. be matured laa. bayangkan kalau diri sendiri kena macam tu. seronok ke? lain kali kalau dah rasa tak mampu jangan bagi cash. bagi jer barang yg dah guna, beli bundle ke. cadangan saja laaa'

okay tu ja nak bebel. muahh 👄