WELCOME TO BLOG MAK BAPAK KAU HIJAU :)

Thursday, 25 May 2017

GIVE AWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Assalamualaikum 😊

Hai. tibalah masa aku pulak nak buat giveaway haha asyik join yang orang jer. okay marilah sama2 kita meriahkan giveaway ni. hadiahnyaa misteri you alls mana boleh cakap. kena join dululah yerr
okay syarat-syarat dia mudah saja follow kat bawah ni 👇

1. Follow blog makbapakkauhijau
2. Follow ig :
3. Buat satu entry bertajuk 'GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU' dan link kan ke sini
4. Tinggalkan komen di bawah serta link di blog awak
5. Pemenang akan dipilih secara random

Semoga Berjaya

Sunday, 21 May 2017

Segmen: Blog Eyja Dot Com Carik Bloglist

http://www.blogeyja.com/2017/05/segmen-blog-eyja-dot-com-carik-bloglist.html
klik banner untuk join ☝

1. Follow blog http://www.blogeyja.com/
3. Buat tajuk: Segmen: Blog Eyja Dot Com Carik Bloglist
4. Copy gambaq kat ataih, paste dalam entry anda. Publish.
5. Backlink entry hampa kat komen bawah ni.
Dah, settle. Segmen berlangsung selama sebulan (13/5/2017 - 12/6/2017). Pakat habaq kat kawan biaqpi depa join sama!

"GIVEAWAY TOP UP BY Blogbabyshambles"


klik banner untuk join 👆

Syarat- Syarat Penyertaan

1. Sila ikut syarat dengan jujur

2. Follow blog Babyshambles  

3. Like page FB Blogbabyshambles
    Like page FB Detoks Tea Medina Desire 

4. Follow instagram @detoxteamedinadesire1 dan @orangekecik

5. Buat satu enteri bertajuk "GIVEAWAY TOP UP BY Blogbabyshambles" dan linkkan ke sini

6. Tinggalkan link anda di kotak ruangan komen dalam entri ini sahaja

7. Pemenang akan ditentukan melalui random.org
Senarai Hadiah

1. Topup RM5 x 1 untuk mana-mana rangkaian
2. Topup RM5 x 1 untuk mana-mana rangkaian
3. Hadiah akan bertambah jika bilangan peserta melepasi target

Tarikh  Penyertaan

11 May 2017 - 8 June 2017

Jemput join dan selamat berjaya gais 😍

GIVEAWAY BY BCSB : ROAD TO 100K VIEW

klik banner untuk join 👆

Syarat-syarat:

1. Wajib follow blog BCSB.

2. Wajib follow Google Plus

3. Follow IG bagi yang ada akaun IG. 

4. Tulis entri bertajuk GIVEAWAY by BCSB : ROAD TO 100K VIEW,  letak banner di atas dan backlink ke entri ni. Tinggalkan URL pada komen di blog owner 

selamat mencuba 👐

GIVEAWAY FREE NAME CARD BY BUSYRATAKIYUDIN

Assalamualaikum

klik banner untuk join

okay for me blog busyra sangat simple, menarik dan tertarik !

Syarat-syarat:

1. Follow blog BusyraTakiyudin

2. Follow G+ google (ada di sidebar)

3. Like page blog busyra

5. Buat 1 entri, letak banner dan backlink kan ke entri ini.

4. Sebut 3 perkataan menggambarkan blog BusyraTakiyudin (contoh: simple, kemas, comot) hehe

5. Tinggalkan link entry di ruangan komen

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!

Assalamualaikum. jom kita ramai-ramai meriahkan GA ni 


klik banner untuk join 

aku memang suka join giveaway ni mana tahu rezeki kan? jom la kita ramai-ramai join kalau bertuah boleh laa dapat barangan yang kita nak. hehe 

apa yang aku nak daripada SGSHOP ?


tadaaaa! haha aku ni perempuan tapi tak minat heels. aku minat sport shoes. so kiranya hobi aku ni kumpul sport shoes jelaa. memang minat sangat2. takde lagi warna pink ni so kalau dapat Alhamdulilah laa 😍

sini aku nak review sikit pasal SGSHOP ni. barang dia memang kaw2 murah weyh. seruiss. nasib aku join GA ni dapat jugak aku info pasal website ni. lepasni kalau nak beli apa2 boleh masuk sini jaa. bukan kasut ja wehh macam-macam ada. so kalau korang nak cari apa2 barang boleh klik SGSHOP ni tauuu. semoga bermanfaat 💓

syarat-syarat

1. Buat satu entri (letak banner sekali)

2) nyatakan satu barang yang korang nak beli dalam SGshop

3) Backlink kan ke entri ini

4) tinggal kan entri di ruang komen di entri itu

5) share entri korang di laman sosial (facebook)

Saturday, 20 May 2017

Giveaway CASH RM1000+ May 2017 by Emas Putih

As-Salam


Giveaway CASH RM1000+ May 2017 by Emas Putih di sponser oleh Emas Putih , Jimat Melancong Miamorzafirah , Saya Iday Mastura , Ryyhan , Uyul Rosli , Homestay Murah Melaka , Wawa Ashihara , Izzat Nazmi , Maisarah , Iuzira , Alepz , The Ruka , Dayang Deno , Hke Source , Ainy Zain , Shahera Perfume , Jiwarosak , Alepz , DiaHoney Lima Waktu

Giveaway CASH RM1000+ May 2017 by Emas Putih | Salam. Alhamdulillah terima kasih kepada sponser-sponser yang telah memberi kepercayaan kepada uzu untuk menjalankan Giveaway ni setelah sekian lamanya uzu berehat dari buat Givaway ..Dah lama sangat tinggal kan dunia giveaway. Haa maafkan uzu atas kelewatan.. Sepatutnya dah start lama dah tapi hm hm ada problem sikit . So uzu dipetang Ahad ni nak ambik kesempatan nak buat cecepat Giveaway ni eh.. Kesian korang tertunggu-tunggu..

Hadiah
Cash RM 50 x 20 Pemenang 
Start
8 May 2017 - 8 June 2017